Elikkäs, ollaan vihdoinkin päästy treenailemaan Vilman kanssa pitkän loman jälkeen. Aloitamme siis BH-treenikautemme, ja tavoitteeksemme laitettiin toukokuun loppuun mennessä BH-valmius, hurraa huudot siis sille. Samalla meidän pitäisi treenata vähän tokoa, eli suunnittelin muka meneväni tokon alokasluokkaan kisaaman, mutta se jää nyt tässä vähän pois suunnitelmista.

No, aloitimme eilen vähän seuraamisella, avut pois, ja hurraa! Loma on tehnyt tehtävänsä: Vilmalla oli energiaa jopa niinkin paljon että se olisi jaksanut seurata vaikka 100 kilometriä! Seuraaminen oli mielestäni täydellistä, kontakti olisi saanut olla tiiviimpi, mutta se nyt oli häiriötekijöiden syytä(seli, seli..). Perusasentoa treenattiin siinä samalla, ja hyvin sekin meni, alan olla jo tyytyväinen, tosin muutama meni vähän vinoon, ja sillä on nyt ongelmana se ettei voi istua liian lähellä.. Noo äkkiäkös tuo korjataan :) Liikkeestä maahan menoa en edes yrittänyt, koska se olisi ollut turhaa, ei se mene maahan kuraisella tiellä, vaikka pitäisi mennä...

Vilman kanssa nyt ei hirveästi olla tehty täällä mitään toko juttuja, joten kai sillä on ollut hiukan tylsää, ja kai sillä on ollut edes vähän ikävä mua ;) Mutta ensiviikolla aloitamme treenit kunnolla, niin että osaan edes sanoa jotain siitä miten meillä menee yms.

Lyyti uutisia: Maailman söpöin pentu mitä olen koskaan tavannut! Vauhtia riittää ja pokkaa on pikkuisella ihan mihin tahansa :D Ei edes Emman murinat sitä kiinnosta, vaikka Emma neiti katsoisi kuinka pahasti. Lyyti vastaa Emman ja Adan murinoihin väyväyväyvätyksellä ;)
Noo, ollaan me Lyytinkin kanssa opeteltu luoksetuloa, vaikka sen se osaa jo, tosin veljeni kutsusta :D Noo, vihellyksestä se jo osaa tulla luokse, mutta itsepäinen se on, eikä (vaikka sillä pystytkorvat onkin) se kuule jos sitä ei huvita: Pistetään ikäpiikkiin, onhan se vasta 7-viikkoinen ;o) Mutta fiksu natijainen se ainakin on, koska pikkusiskoni on opettanut sen jo istumaan ja se osaa mennä jo melkein maahan. En siis ole mitenkään roturasisti, mutta kerrankin meillä on Vilman lisäksi tullut fiksu koira taloon ;oD