Mistäkähän sitä aloittaisi... Maanantain kuulumisia en muista :'D Muistaakseni otettiin vähän esineruutua ja jälkeä. Jälki menee tosi hyvin, opettajien mukaan hyvin rauhallista ja nenäkäyttö hyvä. Esineruudussa ei olla edetty yhdessä lelujen nakkelun kanssa. Eli sitä jatketaan liinan kanssa täällä kotimetsissä :)

Tiistaina nenämme osoitti kohti Kokkolaa, siellä käytiin raunioilla, tottisteltiin siellä, sekä käytiin eräällä talolla jossa otettiin pimeähakua, Vissekissan näkö ei ollut oikean kissan näköön verrattavissa siellä pimeydessä. Sitten käytiin myös eräällä pelottavalla ritiläsillalla, ihan vain totuteltiin koiria erilaisiin pintoihin, ja tässä tapauksessa se meni hyvin, Vilmaakun on kuljetettu erilaisissa paikoissa pennusta asti, tai itse asiassa täällä meillä kotona löytyy sellaisia paikkoja aikas paljon.
Raunioilla sitten hakuiltiin, ja Vilmalla meni hyvin tällaisten erilaisten kasojen päällä kiipeilyt, ketterä rakki! Välissä oli pieniä ilmaisuonkkelmia, kuten yleensä, muttei mitään sen pahempia, muutakuin että taukoja tuli ja välillä piti innostaa koira haukkuun.

Keskiviikkona meillä oli Willipäivä koulussa, eli ei keretty treenata pahemmin kouluajalla, mutta illalla mentiin treenailemaan yhdessä Annan ja Onnin kanssa Jennan ja Herin luokse, sekä Tiia ja Niki olivat siellä myös. Tämä reeni teki hyvää, sillä tarkoituksena on saada tämä kolmikko tulemaan toimeen keskenään, Vilma kun rakastaa niin muita narttuja. Tehtiin siis ohitus harjoituksia ja "siedätettiin" tyttöjä toisiinsa, eihän Vilma siellä tietenkään rähjää mutta auta armias kun koulun kentälle päästään, ja siellä tapahtuu jotain Vilman mielestä väärää.. Mutta saatiinpa siellä tytöt jopa niin lähelle toisiaan että nenät kin melkein koskettivat toisiaan :o Eikä mitään sen pahempaa tapahtunut... Ihmettelen..

Torstaina käytiin käytännöntunneilla tekemässä verijäljet. Luotin Vilman taitoihin (omakehu ei haise!) ja ei ollut valittamista. Opettajan mukaan jäljestää yhtähyvin kuin peltojäljelläkin, yhtä rauhallisesti ja keskittyneesti. Käytiin myös uittamassa koiria, ja sainpa jopa Kisunkin uimaan! Ihmettelen..

Tänään oli luvassa jälkeä: 40 askelta pitkä (yritän pidentää..) 15 min. vanhentumista. Hakua: Ilmaisua siis, Tyhmä ei tajua, viimeiset alkoi sujua. Esineruutua: Toi lelut hyvin, muutama haju olisi ollut paljon parempia kuin joku tyhmä hanskamytty. 
Ja päivän lopuksi oli tasontarkastus joka meni yllättävän hyvin! Osasin odottaa vain jotain tyhmää jöröä joka haistelee vain jotain ihania luonnon tuoksuja. Mutta ei! Kehuja tuli, että ollaan kehitytty ja seuraaminen on tosi hyvä, kuten myös liikkeestä maahanmeno. Luoksetulo oli laiska, mutta se ei yllättänyt.. 

Ihmettelyn arvoinen viikko, tai oikeastaan koira :o 

Kuvia raunioilta

Kokkolassa107.jpg
Keskittyy

Kokkolassa113.jpg
"Etsi, etsi!"

Kokkolassa114.jpg
"Kohta saa namia!"

Kokkolassa120.jpg
"Ihana maalimies!"

Anteeksi kuvien laatu, mutta ne nyt menivät pilalle koska en jaksa pienentää niitä oikein :D Mutta kiitos kuvista kuuluu Annalle. Eli kiitos ja kumarrus!