Vihdoin ja viimein se kesäloma sitten koitti! Nopeasti kului aika Kansasin asukkina, ja pian taas kipitellään takaisin.. Ei meinaa ole kovin pitkä loma ainakaan minun mielestä.
Mitenkäs meidän loma on lähtenyt sujumaan? Jo ekana iltana Vilma päätti lähteä lenkittämään itse itseään ja kun mami kuuli tästä alkoi jälleen kerran pulssi nousta huimiin lukemiin... P**keleen rakki! Ei lomaa noin aloiteta? Noo, adrenaliinin voimalla Ellu reippaana juoksenteli pitkin lenkkipolkuamme, ja lopulta löysikin tyytyväisen näköisen koiran, joka iloisesti nuuskutteli tien reunoja. Kuullessaan ääneni, ja nähdessään vihaisen omistajan häntä laskeutui muutaman pykälän alemmas, ja korvat luimussa pikku Vilma lähti juoksemaan kohti kotia.. Hyvä vain että tajusikin lähteä, sillä muuten olisi saattanut käydä vähän heikommin. Mutta onneksi ei käynyt pahemmin, mutta tiedänpähän nyt ainakin missä Vilma viipottaa kun ei sitä näy, ensi kerralla(jos sitä koskaan ikinä tulee) koira saa elämänsä yllätyksen.

Olen muutenkin huomannut kuinka Vilman käytös muuttuu aina täällä kotona, ei korvia eikä minkäänlaisia tapoja. Ei tottele mitään käskyjä, tokoilut, jäjet, esineruudut menevät kaikki niin päin seiniä ettei mitään rajaa. Koita siinä sitten tehdä sen kanssa jotain, pilaan vain koiraani, koska yleensä kotona kaikki treenaukset menevät molempien puolelta pakkopullaksi. Motivaatio oli vielä vähän aikaa sitten korkealla, mutta aina kun yrittää tehdä tuon kanssa jotain, se ei vain onnistu. Katsotaan sitten muutaman päivän päästä että mitä siitä tulee.
Tällä hetkellä ollaan tehty vain kaikkea hauskaa, mm. Opetin Vilmalle uuden tempun, sekä tehtiin kaikkia kivoja temppuja mistä Vilmakin tykkää. Nameina toimii kaiken maailman makkarat ja lihat. Seuraava askel olisi sitten koittaa siirtyä johonkin "vaativampaan".

Pentukuumekkin vain kasvaa kasvamistaan, eikä sitä auta yhtään se että vastaan kipittelee jos jonkin näköistä pientä karvapalleroa. Keväällä/kesällähän pörrää näitä ötököitä, ja ilmeisesti on olemassa se ötökkä joka puraistuaan saa aikaan tämän vakavan kuumeen. Jos joku haluaa lahjoittaa pennun, niin täällä olisi yksi erittäin kiinnostunut! Rotu/rodut josta olen erittäin kiinnostunut: Holsku, katsotaan sitten että mihin siitä olisi ;)

Nyt toivotetaan Vilman kanssa erittäin hyvää juhannuksen odotusta ja loppukesää, sillä luultavasti laitetaan blogi kesäksi lomalle. Ei jakseta vuodattaa enää. Katsotaan jos syksyllä oltaisiin isompia ja viisaampia.