Loma loppui, ja TOP alkoi.. Ensimmäinen viikko takana ja yhtä helvettiä se kyllä onkin, juuri sitä mitä odotinkin! Miksi pitää olla niin tyhmä ettei voinut parempaa paikkaa etsiä? Koska on tyhmä, siksi. Hitaasti kului viikko, ja nyt sitten viikonloppu menee liian nopeasti, ja ensiviikolle siellä ei todellakaan ole tekemistä kun henkilökuntaa on niin paljon + yksi tonttu sinne kyselemään tyhmiä ja pyörimään nurkkiin. Että sellaista, ja vielä nämä vähäiset tuntimäärät päälle, kun ei viitsi tehdä sellaisia 11 tunnin päiviä, kun puolet menee siihen että odottaa kyytiä kotiin. Ensikesäksi siis luvassa töitä, ei lomaa :'( EI NUKKUMISTA! Miten ihminen joka on tottunut nukkumaan n. 8-12 tuntia yössä selviää tuollaisesta? Ei mitenkään, varsinkin kun on illan virkku ja aamun torkku. Miksi ei voisi olla sellaisia viikon mittaisia lomia, jolloin kuuluu nukkua ja levätä? Hmh. Se siitä sitten, vielä 2viikkoa, ja sitten 4 päivän lataus, sitten takaisin kouluun.

Vilman treenaus on vähäistä mutta tehokasta: Jäljessä ollaan edetty jo kulmiin ja tyhjiin askeliin (vau, vähänkö siistiä!) eikä neiti ole ollut moksiskaan moisista :) Varsinkin kun olen saanut sen tajuamaan että kaikki askeleet tarkistetaan jättäessäni tyhjiä. Pallo jäljen päässä on ollut mukava lisä motivaattori tähän, namit nyt näyttävät olevan vähän mieleisempiä, mutta pallo on silti mukava kantaa pois sieltä ja esitellä löytöään. Olen myös alkanut opettaa Vilmalle esineiden ilmaisua, katsotaan nyt miten saan senkin homman luistamaan kun en oikein mistään ole löytänyt tekniikkaa sen opetukseen. Mutta kehittelin oman systeemin, ja katson toimiiko se :D

Hakuakin päästiin vähän kokeilemaan, kun pakotin pikkusiskoni maalimieheksi. Oli pakko saada testata miten "uusi" haukku toimii, ja hyvinhän se toimikin, kunhan vain maalimies olisi tajunnut miten koira palkataan.. Ikävä on jo kunnon hakutreenejäkin, kun ei täällä idiootti paikassa ole muutakuin arkitottelevaisuus hommia jonne en ole vaivautunut menemään kirveelläkään. Mutta nekin saavat jäädä vähäksi aikaa sillä Vilperihän jää tänne kun minä lähden kouluun ja Emma pikkusika lähtee matkaani. Vilma ikävä alkoi jo nyt.

Tokoilut mennet loistavasti nyt muutamana kertana, varsinkin seuraaminen ja käännökset on ihan mahtavia olleet parina kertoina! Pallo on täällä kotona taikaa, kaikessa!
Liikkeestä maahan menokin ollut tosi nopea, ellei jopa parempi kuin ennen?
Perusasento kusee pahemman kerran. Kiitos kotiväen, mutta äidin kanssa se on aina täydellinen..

Ei saisi kirjoittaa näin myöhään, silloin tulee puhuttua kaikennäköistä, ja yleensä kirjoitustyylikin on tympeän tuntuinen, yö tekee tuloaan, sen kyllä huomaa--