Pikku mies on alkanut vaihtaa hampejaan! Enkä minä edes huomannut.. Nolottaa, täytyy myöntää. Etuhampit on vaihtunu ja kaikki alaetuhampaat paitsi kulmurit, nyt täytyy olla skarppina että saan myös Velhon hampaita talteen, kun on Vilmankin hampaita tallessa :) Ja korkeutta on tullut, sen huomaa. Hirveästi ei pojan aivot kasvaneet niistä herneistä, mutta kaippa ne siittä :) toivottavasti se ei mene niin että herneaivo on aina herneaivo..
Vimmalle kuuluu hyvää, karvat on lähteneet ja lisää karvaa lähtee koko ajan, Vilma 6kk. On jälleen täällä :) Mutta ei se haittaa Vishelinen vauhtia! Itseasiassa kantturaan on tullut enemmän vauhtia kun se on saanut tuolla maalla rellestää perheen ainoana sisäkoirana ;) Siellä on omat sohvat ja sängyt, niin mikäs siinä oleskellessa. Olivatpa ne Vilman aamu herätyksetkin melko mielenkiintoisia kun neiti pomppaa päälle ja lipaisee pusun poskelle ja sen se toisti niin monta kertaa että varmasti heräisin. Ikävä on tuota toopea, parin viikon päästä taas nähdään! 
Lyyti the Luutu, edelleen maailman herttaisin ja kaunein koira viettää iloista melkein aikuisen elämää haukkuen lintuja. Lyytille on siis ammuttu lisää fasuja, ja ette arvaakkaan kuinka ylpeä olen! Saatika sitten isoveljeni ja Lyytin omistaja Juho :) Pikku neito kasvaa liian nopsaan..