Opiskelut on nyt sitten tälle vuodelle jätetty taakse, ainakin ne suurimmat hommat :) Velhon kanssa vietetään nyt kotona joululomaa siivoillen ja tehden kotitöitä. Velhon tehtävänä on kasvattaa itselleen enemmän itsenäisyyttä ja olla paljon Lyytin ja Vilman riesana :) 2-kuukautta poissa Kannuksen elämästä, sanoin kuvaamattoman upeaa! Vaikka kavereita tuleekin kova ikävä..
Viimeisenä perjantaina otettiin kuvia Vellistä ja kavereista, kiitos Helille ja Annalle kuvatuksista! Toivottavasti saataisiin nekin pian nähdä ja laittaa julki ;) Velho pääsi siis rellestelemään malinois neiti Cinan ja malinois herra Konnan kanssa sekä joukkoon myös sekoittui saksanpaimenkoira neiti Pinja ja kämppiksemme tolleri herra Onni :) Kaikilla näytti olevan hurjan kivaa ja kuulemma verikin oli lentänyt! Sen kyllä uskon niiden kakaroiden leikeistä.. Mutta todellisuudessa vain joltain vauvoista lähti hammas irti ja veikkaan että se oli Velhon hammas.
Miksi ilmassa leijuu sitten toiveita? Velhon korvan suhteen.. Jep, se päätti sitten lörähtää, eikä meinaa nousta :( Teipit sitten päätin pistää pikimmiten, ettei kakarasta tule suomen ensimmäistä luppakorvaista raitalaista. Hirvittää ajatuskin, sillä olen ollut tyytyväinen pojan ulkonäköön :) Rakenteeltaan kaunis, päässä vähän korjaamista korvien suhteen, mutta pidetään peukut pystyssä! Hörölläänhän ne on, parempi niin kuin lurpallaan.. Ja myönnän että monia muitakin toiveita elättelen niin itseni kuin koiranikin puolesta.
Velhon kanssa on myös reenailtu perusasentoa ja sekin alkaa olla siinä vaiheessa että käsiavun voisi jättää pois pikkuhiljaa :) Uusia temppujakin on opeteltu, naksu on kätevä tuollaiselle sählärille. Kosketuskeppi ja kosketusalusta on hiontaa vaille hyvät :) Ja sitten se Velhon tämän hetkinen bravuuri temppu eli "hyrrä", (menee itsensä ympäri ;) ei ollut liian vaikeaa opettaa.
Lunta tupruttaa ulkosalla kokoajan :) Ehkä meille tulee sittenkin valkea joulu! Huomenna rakennetaan lumilyhtyjä ja pestään Vilman kanssa Velho lumella :)