Niin se vuosi sitten meni ja uusi vuosi tuli tilalle. Iloisissa tunnelmissa sekin vaihtui, ja ikimuistoisissa :) Nyt on sitten nähty 3 paikkakunnan raketit yhdellä kertaa tähtitaivaan alla. Velholla rakettien katselu meni innokkaissa merkeissä, ne raketit olisi pitänyt löytää ja tuhota vielä kerran, eli paukahdus ei pelästyttänyt, ainoastaan suhina vähän jännitti :) Jälleen hurraa huudot Veli Varpaalle, reippaasti toimittu!

Ollaan myös alettu työstää uutta temppua Velhon kanssa, "taakse" -tempussa on ideana että Velho menee taakseni makaamaan, ja tätä temppua ajattelin käyttää silloin kun esim. tulee tilanteita jolloin jokin koira saattaisi juosta meitä päin, tai jos jokin ahdistava koiraystävä aikoo tulla taputtamaan söpöä pentua. Kivaahan se on että ihmiset tykkää, mutta joskus ne taputukset tulee kysymättä ja esim. Vilman kanssa tällaisissa tilanteissa on jouduttu sitten sanomaan ilkeämminkin, suuret söpöt silmät eivät kerro kaikkea Vilmasta, ikävä kyllä.
Toivottavasti meidän temppu toimisi, luulen ettei :'D

Muuten onkin sitten vain kävelty ja nautittu pakkaspäivistä, nyt kun tuota pakkasta kerrankin on! Vaikkei Velho siitä hirveästi välitäkkään, pikkuisen varpaat ja sukukalleudet meinaavat jäätyä ;) Täytyy siis etsiä lapselle takki, joka suojaisi nämä "arvokkaammat" paikat :) Heti kunhan on selvitty pienestä lovesta meidän opiskelija pudjetissamme, 110 euroa meni kuin pieru saharaan heti kun ne käsiini sain, ja ehei ei omiin juttuihini vaan Velhon hienoon mustaan metalli häkkiin :) Niin no.. Siitä ei sitten enempää. Saunominen on Veli Varpaasta kova juttu, varsinkin uuden vuoden aattona :)


Niin joo, tavoitteitahan meillä on v. 2009 vaikka ja kuinka, mutten niitä jaksa listata, suunnitelmathan on jo kerrottu mutta kunnon suunnitelmat on paperilla ja ehkä joskus täälläkin jossain :)