Vilma saapui sunnuntaina viihdyttämään minua ja Velhomonia pariksipäiväksi, ja ollaankin saatu aktivoitua itseämme mm. Pitkillä lenkeillä (niitähän emme siis harrasta muulloin;) ja suhteellisen onnistuneilla "yksinoloilla" :) Eli muuta vahinkoa ei ole kuin yksi harja (jonka olemassa oloa en edes muistanut?), housujen napit (V oli sitä mieltä että jos napit ei pysy kiinni, niin mitä niillä sitten tekee edes?) ja roskis oli levitetty eilen. Mutta muuta ei ollut tapahtunut! Loistokasta :) Ollaankin nyt terapia tunneilla käsitelty yksinolon ongelmia ja eroahdistusta, ja loistavia vinkkejä olenkin saanut. Tästä on hyvä jatkaa, meinaan meidän syy on tämä ettei aikaa ole, mutta siksipä yritänkin välttää sitä että Velho pääsisi olemaan liian paljon yksin, jotta voidaan edes pikkuhiljaa työstää tätä ongelmaamme.

Tänään sitten päivämme päätteeksi päätin naksautella pikkuisille Vikisijöilleni, Vilma "oppi" kietomaan pyyhkeen päällensä ja Velhon kanssa työstimme "kurre" temppua :) Pyyhe temppuun katsoin ohjeet uusimmasta Caniksesta, hauska temppu joka ei vienyt Vishelineltä aikaa paljon :) Melko hauskaa olikin tehdä Vilman kanssa jotain, sillä näin sen ilmeestä kuinka se alkoi koota pientä palapeliä päässään, ja lopulta palapeli alkoi valmistua! Jotkin palaset ovat tosin vielä väärillä kohdillaan :)
Velhon kurre tempun kanssa saattaa mennä tovi, sillä tasapaino ei ollut mitään huippua, missä Velhomonin supertasapainottelu kyky on?

Sitten teimme tämän terapia tädeiltä saamamme 15-päivän ohjelman, jossa opetetaan koiralle mielenhallintaa ja jonka myötä koira oppii rentoutumaan ja se on hyväksi stressaavalle ja rauhattomalle koiralle. Totta tosiaan se teki hyvää (en nyt ekasta kerrasta uskalla heti sanoa), sillä poju keskittyi loistavasti. Tästä jatkamme erilaisia harjoituksia 15 päivän ajan.
Vilmallekkin sen tein, ja Vilma oli intoakin innokkaampi, silmät kiiluen se mietiskeli "..Ja mitä sitten tapahtuu?". Velho oli enemmän sen näköinen ettei päässä raksuttanut muutakuin ajatus ruuasta jonka juuri söi..