Niin se aika juoksee, tai lyllertää, miten sen nyt ottaa. Eli Vilma viipottaja täytti eilen viekkaat 5-vuotta.
Paljon on mahtunut 5-vuoteen, mm. Nämä 2 viimeistä vuotta, kun ollaan asusteltu täällä Kannuksessa, tosin Vilma vietti nämä viimeiset 4(kohta 5) kuukautta Haapajärvi kodissamme.
Kaikkea sitä.. Olen tässä pähkäillyt ja tuumaillut että miten aika voikaan kulkea niin nopsaan? Kun välillä tuntuu ettei aika kulje ollenkaan. Seuraavat 5-vuotta juoksevat varmaan vieläkin lujenpaa! Vilma rakkainpani, sehän on kohta jo 10-vuotias! Sittenhän se on jo oikeasti kanttura isolla K:lla.

 

synttrikuvablog.jpg
Vilberiinan 5-vuotissynttäri kuva :) Ihan lapsihan tuo vielä on!



Sitten Velhon kuulemisiin, eli viime viikkohan meni kennelvuorossa ja Velho sai kunnian stressata sitä pienillä yksinolo pätkillä, siitä sitten lisää myöhemmin, sen verran voin asiaa kommentoida ettei kovin lupaavalta vaikuta.

Sunnuntaina Velho pääsi pyörähtämään näytelmissä, tosin mätsäreissä, mutten voi olla hehkuttamatta kuinka tyytyväinen olen poikaan! Itsehän en ollut Velhoa kehässä pyörittämässä vaan luokkakaverini Heli (joka muuten on kuvannut osan kuvistamme, tack så mycket vaan), niin että kiitos tästä vielä :)
Sain kuulla monelta todistajalta että Velho oli käyttäytynyt hyvin, odotellut rauhassa häkissä vuoroaan "uristen" tyyliinsä, ja nukkunut. Kehässä oli juossut remmi löysänä siististi kauniilla ravilla ja seissyt kiltisti paikallaan :) Käsittely oli onnistunut hyvin, mutta hampaiden kurkkaus oli ollut haastavampaa, jota en tällä hetkellä edes yhtään epäile.. Täten julistan Velhon näyttely uran alkaneeksi!
Tulos oli punaisten pentujen viides :) Tärkeintä ei (tällä kertaa) ole voitto, vaan iloinen mieli ;)

 

pienimatsari.jpg
Häkkieläimen sanoin:
"örröörurrröörmmrrhhhphiuh"*
(*suom. Ei osata tulkata.)


Eilen eli tiistaina oltiin hallilla treenaamassa jälleen. Tällä kertaa meillä oli tällaista ryhmätyötä (johon minä en saanut osallistua muutenkuin "oppilaana" ;). Elikäs, ryhmissä käsiteltiin siis erilaisia toko liikkeitä ja miten niitä opetetaan koirille. Me sitten marssittiin iloisesti ALO alkeiskurssille :) Siellä käsiteltiin aiheita luoksepäästävyys, kontakti, paikallamakuu ja seuraaminen sekä käännökset.
Meillä meni kaikki yllättävän hyvin, luoksepäästävyys oli melkoista sähläröintiä, mutta sentäs pojka on sosiaaline! ;)
Peppukin tosiaan tältä veitikalta löytyi tässä kun niitä käännöksiä harjoiteltiin :) Lisää tällaista treeniä kiitos, niin olen varsin iloinen!