KanKon mätsäreissä sitten tuli pyörähdettyä, toimin siellä lapsi & koira ja pentuluokan kehäsihteerinä. Se kyllä huomattiin * Häärää, häärää. Sotkee, sotkee. Sählää, sählää..* Mutta kunnialla sekin homma läpäistiin :)
Velhokin kävi pyörähtämässä kehässä, Helin handlaamana, tällä kertaa itsekin näin suorituksen :) Menestystä ei tullut, mutta punainen nauha ja käytös mitä mahtavinta! Kopeloinnissa koira seisoa jökötti, mutta juostessa ensimmäisen kierroksen tuli muutama ponppu ja pikku sikailua oli nähtävissä handlaria kohtaan.. Taso oli muutenkin yllättävän kova pentukehässä, vastaparina meillä oli skottinarttu Keea, jonka Velho on pikkupojuna nähnytkin ja muistaakseni leikkinytkin tämän kanssa? Eipä enää muistanut tätä, mutta onnea Keealle! Niin ja jälleen ISO kiitos Helille esittämisestä, itseäni jännitti jopa harjoitus kierros :'D Olenko säälittävä vai supersäälittävä?
Sorruin jopa arpajaispöydän ääreen, ja velkaa jäin 6 € + osallistumismaksusta 55sntiä :') Ainut mitä voitettiin oli suklaalevy.. No ihan hyväähän tuo on, vaikka ei ihan lempparia..

Poika on ollut pienessä höpöhöpö-vaiheessa, kun meille tuli vieraaksi Onnin tyttö Hertta, ja jopas poika siitä villiintyi! Velhon yksi parhaista kavereista onkin yhtäkkiä kutistunut ja se haisee niin jännältä.. Velho ei nyt tiedä mitä mieltä olisi ;)
Nyt kun ollaan kaksistaan kotona, mätsäreiden jo loputtua ja muut ovat isommissa näytelmissä, otetaan me rennosti (eli meinaa sitä että minä dataan ja hakkaan vähän väliä päätäni seinään ja kiroan kun kone temppuilee..). Velho onkin varsin väsynyt, sillä eilisestä ei tullutkaan täysin vapaa päivä, vaan käytiin illalla treenaamassa hallilla ja puntaroimassa ja mittaamassa Velho.

Veikan paino: 25 kg ja säkä n. 63cm (varsin outo mitta, mutta eipähän ole ainakaan poju ylikorkea, kuten aijemmin luulin!)

Treenit menivät seuraavanlaisesti:

Tunnari: MIKSI TEIN SEN EKANA? tyhmä minä. Muttei pahaa vahinkoa tullut, ekan kerran pureskeli, mutta 4 muuta meni varsin hyvin :) Etsii hyvin, ja keskittyy. Tällä kertaa tein piilotin pulikan 5 kertaa, 2 eri osiossa, 3 ekaa (- ihanihan ekan pureskelu) meni hyvin, 2 viimeistä myös hyvin. Tästä hyvä jatkaa.

Hyppy: Jatkettiin samallalailla kuin torstaina, tehtiin vain 4 toistoa, ekaksi lihabulleneiden avulla ja pari pallon kanssa.

Persusasento & seuraaminen: Perusasento kusee taas, mutta kun se korjaantuu niin pikkuaskeleen vertainen seuraaminenkin menee upeasti. Tämä vaatii meiltä paljon aikaa, mutta onneksi on kesä edessä.
Tosin, miksi meidän perusasento nyt menee pilalle kun se vielä toissapäivänä oli hyvä? Kulutinko sitä päivässä liikaa, vai oliko koira jo kiivennyt liian korkealle piippuun?

Tämän enempää ei tehty, pojalle oli jo muutenkin koko päivä ollut rankka, ja lepoa se kaipaakin, kuten nyt sen näkee; nukkuu kuin tukki.
Niin ja tietty jokaiseen kirjoitukseen kuuluu se huonokin juttu.. Velho päätti yöllä että sillä on maha kuralla, joten ei muutakuin puoli 4 ylös ulos ja pihalle sekä puoli 6 sama.. Harmillista, johtuuko tuo mistä? No, attapekt kuurille koko koira, ja katsotaan mitä tuleman pitää.
Huomenna käydään sitten Pyhäjärven näyttelyssä katsomassa mitä siellä näkyy, ja Velho pääsee mukaan törppöilemään. Saas nähdä näkyykö siellä tuttuja :) Niin, ja tietty kannustetaan Herttaa ja Onnia(?) :)

Niin ja kuvasivuille kuvia Konnan ja Velhon leikki-illasta :) Hauskoja kuvia, Velhon ilmeet jotenkin niin.. Erilaisia kuin tavallisesti ;) Ja taas kerran kiitokset Helille kuvista :D