Miksi aloittaa kirjoitus aina iloisimmasta asiasta, kun sen voi myös aloittaa siitä surkeimmasta? No mennään saman vanhan kaavan mukaan, eli aloitetaan silti siitä "iloisemmasta".
Käytiin tänään Velhon kanssa BH-kokeessa, hyvin menestyksin. No olipas hahhahhauska juttu, sillä töissähän me siellä vain. Velho oli se ohitettava/ohittava koira, omasta mielestä tää BH meni meidän osalta läpi! Vallan mainiota ohitus reeniä, vaikka namit menevätkin AINA kaiken muun edelle.
Ja Veikka jakoi ja sai paljon rakkautta.

BH-kokeen jälkeen Veikka pääsi leikkimään malinuaa poika Konnan kanssa, ja totesimme että Velho on todellakin saanut enemmän huumorintajua iän myötä :) Ihanaa oli katsoa kun pojat leikkivät, ei ärinää eikä hirveästi hampaidenkaan välkettä. Kavereilla ikäeroa vain kuukausi.
Sitten saatiin kyyti kotio, ja koira haisee kakkelille--> pesulle, kuivataan varpaiden välit extramegaüber hyvin (furufurufuru..). Sanotaan nyt sitten vaikka että hellurei ja hellät tunteet: Velhon vasemman jalan uloin räpylä/varpaanväli on revennyt. Mm-mm! Kyllä naurattaa, juuri kun siitä F-kirjaimella alkavasta ystävästä päästiin eroon..
Kysymys kuuluu: MIKSI? MIKSI? MIKSI? Miksi juuri nyt, miksei vaikka myöhemmin? Miksi just Velho? Miksi? Äärrrrgh! Suututtaa! Meillä on huominen käytäntöä, hallilla agia ja sitten maastoon, hakuajälkeäesineitä.. Mutta ei huolta, ei me haluttaskaan päästä eteenpäin yhtikäs missään. Perhana.
Niin, siis soitin eläinlääkärille (Niin, pohjanmaalla ei juuri nyt sattunut olemaan yhtään päivystävää illalla kahdeksan aikaan, joten haistakaa just sitä itteensä tyhmät eläinlääkärit, ja laittakaa ne vastaajanne just sinne jonnekkin.) No luojan kiitos, löysin sitten puhelimeni syövereistä tän yhden ainoan pelastajan numeron ja sieltä sitten vastattiin. No sanoivat vain että putsausta, varotaan ettei se likaannu, ja annetaan parantua rauhassa, eikä saada tehdä mitään nimenomaan maastolajeja yms. Ehkä tokoa (jee.).
Aamulla käväisen kysymässä että saako koira tuomioksi ehkäpä, vaikkapa, jopa jalan amputaation tai ehkä jopa se on saanut jo kuoleman taudin ja on tarttunut minuunkin.

Palaudumme pokepalloon, katsotaan millainen päivä huomenna.