Tehtiin tänään 2 jälkeä, eka meni piloille jonka seuraamuksesta teimme toisen, se meni varsin hianosti! :) Sain paljon neuvoja tuohon Velhon tohlaamiseen, sekä tehdään jälkiä vähintään joka päivä ;) Eli jotain ajanvietettä, josta pääsemmekin toiseen aiheeseemme..

Muutto, eilen. Ihan persiistä koko paikka. Koira ei tykkää hirveesti uudesta häkistään ja paikka on muutenkin niin levoton; Koulun alue. Hrrrr. Onneksi on vappu. Onneks lumet suli, joten kotona voidaan jatkaa uutta rutiiniamme.

Hakuiltiin myös jäljen jälkeen. Tehtiin vaan pakoja, ja harjoiteltiin sitä ettei MM:n iholle mennä, näemmä possuilu näpsäisynkin tavoin on kivaa.. No, liina ja pikku kielto näyttäisi tepsivän! Possuseni saa vaikutteita kahdesta pehmopossustaan ;)

Tottistelua on tehty, ja sitä samaa tyhmää. Oli muutenkin ihana päästä tekemään välillä vähän maastolajeja, koirakin tykkäsi, yllättäen.
Aletaan muutenkin nyt vasta kunnolla seuraamista harjoittelemaan, kun peppu näyttää toimivan (saanks kysyä? -kuin monesti pitää aina hokea tätäkin, "kyl me nyt.." ;').

Jälki 1
47 askelmusta, pikkuinen tuuli, ja maa vähän kostea vanheni 15 minuuttia. Jäljesti vain vasemman jalan, ja nameja jätti. Meni muutenkin melko kaahaten, ja hyörien. Pistän sen piikkiin että virtaa oli liikaa, enkä rauhoittanut.. 8-)

Jälki 2
47 askelta myös, ja vanheni sen 15 min. Tällä kertaa rauhoitin kunnolla, ja virtaa ehkä hitusen vähemmän? Meinasi kiitää, mutta loppuakohden parani!
Nyt täytyy alkaa luottaa koiraan ja tehdä paljon pidempiä jälkiä! Ettei aina lopu parhaassa kohtaa kesken..