..koska nyt on pääsiäinen! Ja yksi "ylimääräinen" vapaapäivä! :) Ja enää päälle kuukaus koulua! Hoorayhey! Mut ei siinä pääsiäisessä sitten muuta itua taida ollakkaan? No, lauantaina kuulemma alkaa kunnon poutasäät, joten ehkä se lumen sulaminenkin alkaisi kunnolla. Pari sulaa nurmikkoaluetta meidänkin pihaympäristössä on, ja hirmuhimo iskee; tehdäkö vaiko eikö? Kiitos känppikseni, ja superüberjälkikoira Onnin, karsee jälkikuume kovenee.. Ehkä voisin pilata meidän takapihan nurmen, ja katsella kun naapuri juoruilee ja mummo kihisee kiukusta, kun keittiön ikkunan alla on karsee tampattu alue :')
 
Ollaan me oikeestikin jotain tehty, joka syönti kerralla otettu käännöksiä oikeelle ja vasemmalle ja peruutiksia eli takapään käyttöä ylipäätään, alkaa hyvin luonnistua. Nenänkäyttöä tehty nyt urakalla, tänään kahdessa eri paikassa, molemmille v-päille. Pito harjoituksia tehtiin toissailtana, onnistuu hyvin kun herättelee poikaa vähän. Palkka pallolla.

Velhon nenäsuoritukset nyt suurinpiirtein:

Autotallinvintti: Aivan mahtava paikka meillä! Siellä on kaiken näköstä krääsää, ja sinne on hyvä piilotella nameja, tulee samalla erilaisia pintoja ja räminää ja kolinaa. Ei se poika oo moksiskaan kun se keskittyy nameihin.
Kivikasa: Tallasin sitä aluetta, ja piilotin namit Velhon nähden. Keskittyi hyvin, vaikka Lady Lyyti paukutti häkissään.

Ei mitään moitittavaa, ahne kun on niin kuivamuona kelpaa hyvin treeniin kuin treeniin.
Tavoitteeni on muuten löytää Hpj:n alueelta porukkaa kesäksi treenaamaan tokoa, ja miksei myös hakua? Olisi kiva päästä treenaamaan porukassa, koska tavoite mennä syksyllä kisaamaan, ja poikakun on kesällä siinä "herkimmässä" iässä niin häiriö olisi enemmänkin kuin toivottavaa. Kesä siis vallattu treenaamiselle ja töihin+toppiin (jos toppi paikka löytyy..)

ps. uus kalleria vihdoin ja viimein! Se odottelee täytteitä, joita tulee heti kun saan tarpeeks aikaa ja hyviä kuvia.