Oltiin viimeviikon keskiviikkona jälkikokeissa töissä, ja sitä ennen Kokkolassa Raunioilla hakuilemassa. Velho on kieltämättä melko kätevä poikuus, kun sen kanssa pääsee/pystyy palloilemaan kaikennäköisissä tapahtumissa. No, oikeestaan me vaan tallattiin, mutten väitä etteikö olisi hyviä tilaisuuksia lenkittää koiraa tms.. ;)

Treenit Kokkolassa meni ihan hyvin, raunioilla irtaantui koira sekä haukku hyvin mutta tökkiminen pitää saada loppumaan!
Sitten mentiin varikolle ja otettiin sisähakua, siellä poika oli omiaan! Sisällä se etsii ja keskittyy huomattavasti paremmin. Haukkui uskomattoman hyvin, mutta koski jälleen. Onneksi ei pahalla, vaan "lipaisemalla". ;)
Totesin myös että tottistelut ennen hakureeniä saa sen keskittymään paremmin.

Lauantaian olin Penturallissa töissä, vettä tuli kuin aisaa mutta saatiin me saalistakin sieltä (muutakin kuin p*skaa). Molemmat Vilma sekä Velho saivat uudet hienot nahkapannat :) Velholle sellainen hieno "vinttikoirapanta", jota olen etsinyt pitkään! Ja Vilmalle sellanen hieno normi panta :) Pääsi Veikkakin pyörähtämään paikkoja siellä, oli aluksi melkosta polleaa poikaa, mutta hoksi pian että ei perhan täällähän on ihan kivoja kavereita!

Vilma on ollut nyt tiukalla dieetillä! Ja ehkä pudottanutkin vähän painoaan. "Furminoinkin" sen eilen, ja karvaa pölisee nyt vähän vähemmän :D
Otettiin myös pienet tottis treenit eilen, ja kivalla innolla molemmat teki! Vilmalle vähän seuraamista, hyppyä ja liikkeestä jäämistä sekä Velholle seuraamista ja hyppyä ja kakeja

Velho:
Seuraaminen, edistyy hitaasti mutta mukavan varmasti.
Hyppy on melkein valmis.
Kaket istu-maahan hyvät ja seisomiseen enää vähän apua.

Vilma:
Seuraaminen ei olekkaan ihan pilalla, intoa sillä oli kuin pienessä kylässä (hyvin pienessä) paikka pysyy ja häntä heiluu edelleen :)
Liikkeestä jäävät, eli istu ja maahan toimii :)
Hyppy on  melko hölmö, mutta se oli pelkkää kivaa touhottamista :D