Oikein iloista vappua vaan kaikille!

Meidän loma alkoi eilen illalla vasta, kun ei päästykkään lähtemään aijemmalla bussilla. No, iltasella sitten 18.29 juna starttasi Kansasista pohjoiseen päin, siellä 2 tunnin tuskainen odotus.
Käytettiin me sitten sitä odotusta (tarkemmin: Minä käytin) hyväksi, eli treenattiin seuraamista siinä asemalla, sekä tuijoteltiin ärsyttäviä vapun viettäjiä pahasti ja totuteltiin junien aiheuttamaan mölyyn. Varsin nopsasti meni se odotus tällä kertaa :)

Torstai iltapäivänä Veikka menikin pelottelemaan uusia kennellinjalle pyrkijöitä, ja no.. Kuulema ollutkin aika pelottava ;') En pääse siitä kommentista ikinä yli, mutta tiedän itse kuitenkin, ja moni muukin sen varmasti tietää, että pienestä veli Varpaasta ei sellaiseen olisi. Mietin vain että mikä sillä ihmisellä on muita rotuja vastaan?
No jokatapauksessa, Velho oli ollut oikein siivosti siellä ensimmäisen haastateltavan tyypin kanssa, ja rotu arvauskin oli mennyt nappiin! Peukkuja pitelen hänelle, Velho oli kuulema ollut kiva koira :) Toisen tyypin kanssa ei ilmeisesti siis mennyt hyvin.

Melkein 3 viikkoa oltiin poissa kotoa, ja mitä tapahtuukaan? Vilma, alias Kanttura, nykyisin Mi Gorda Bella on lihonut äärimittoihin! Ainut mitä näin ensimmäisenä kun astun illalla ovesta sisään on pienipäinen, isosilmäinen läskipallo! Nyt tämä lyllerö pikaisesti dieetille, ei sovi hienojen naisten tyyliin tuollainen. Hyi, hyi!
Noottia tosin sai kuulla kotiväkikin, sillä paisumisesta oli merkkejä jo aijemmin. Liikuntaa se saa, mutta sitäkin enemmän se saa herkkupaloja joka paikasta + paljon herkullisia ruoka-annoksia. Mummukin meinasi että on se kiva kun Vilma tulee käymään, aina se menee keittiöön syömään kissan ruuat ja sitten vinkuu, niin pitäähän sitä aina yksi keksi antaa.. VOI LUOJA! - plus se, että minulle sitten valitetaan kun koira on "vähän tuhti".
Suunnitelma
a) Vilma loppu ajaksi minun mukaani kouluun? Sis. Extramega tiukkaa kuria Vilmalle syömisen suhteen (haha, Vilmalla on ongelma) sekä kurin palautus muutenkin.
b) Ankaraa tekstiä niin vanhemmille ja sisaruksille sekä isovanhemmille? Tai
c) Hirtän joka ikisen jonka näen antavan yhtään mitään ylimääräistä koiralle.

Nyt kyllä hävettää, ei ole yhtään hyvä tämä.

Ps. Velhon kanssa kaikki pikkuisetkin treenit menneet hyvin!

Muuoks (ihanan intterneetin ansiosta tämä teksti jatkuu)/ Käytiin myös Veikan kanssa haku kisoissa, jälleen töissä. Käytiin tallaamassa alue, ja Veikka sai olla tallaaja koirana, varsin sopiva tapaus siihen. Vaatimukset tähän olivat siis ettei koira saa kuseksia alueelle, mutta eihän Velho kuse, Velho paskoo! ;)