Niinhän siinä sitten kävi, että Vilma alias Mi Gorda Bella tuli mukaani tänne Kansasin karuihin oloihin. Yllättävän hyvin suhtautunut tähän pieneen muutokseen, itseasiassa sen ilme on hieman kirkastunut kun se hoksasi että "Perhana, mun ei tartte olla koko ajan yksin! Äiti käy täällä morjenstamassa meitä aina välillä!" - ja huomenna Vilbe pääsee mukaan käytännön tunnille, Jenna tarttee koiraa ja lupasin lainata Vilmaa sitten Jennalle :) Hienoa, vaikka ei se possu kyllä lenkiltä säästy! Päin vastoin --> ne namit mitä sille syötetään kulutetaan myös kaksin verroin! ;)

Tänään meillä oli myös käytäntöä, Velhon kanssa osallistuttiin toko Alo-alkeisiin, siinä meillä oli liikkeestä maahanmeno, hyppy ja paikallamakuu.

Maahanmeno
- sanottaisko näin että aamulla ei sais olla käytäntöä. Muuten hyvä, mutta itse olen taas niin aamukankea ja muutenkin jotenkin hajamielinen ettei mistään meinannut tulla mitään. Ilmakin oli kamalan kostea ja kylmä. Mutta säällä kuin säällä, niinhän se oli?
Hyppy on edelleen Velhon yksi lemppareista (ei yllätä yhtään kun on tuollainen vieteri Velho). Nyt vaan aletaan yhdistää se seis-käsky siihen.
Paikallamakuu hieman keskittyminen herpaantui välillä, palkkailin aina välillä ja otin melko lyhyeltä välimatkalta.

Sitten käytiin hakuilemassa sisällä ja samalla tehtiin esine-etsintää. Esineet löytyi hienosti, hieman vaikeampaa kun ei koira nähnyt/tiennyt että sinne oli esineitä piiloteltu, mutta onneksi "missä" käsky on tarpeeksi vahva Velholla ;)

Hakuilut meni kans hyvin, ekaa ei meinannut löytää ihan heti, mutta haukku oli varsin hyvä, eikä edes koskenut maalimieheen.
Toinen meni myös hyvin, haukkui paremmin mutta oli kuulema vähän aikaa hengaillut siinä MM:n luona ja nuolaissut naamasta ja sitten vasta haukkunut.
Tyytyväinen, mutta koskeminen täytyy saada pois.

Huomenna mennään Kokkolaan raunioille hakuilemaan, jee!
-Masentavan sadepäivän/illan jatkoa ajatellen..