Tehtiinpä kerrankin jotain muutakin kuin jälkeä ja tokoa, itse asiassa en ole tehnyt kumpaakaan nyt 2 päivään! Hakuun innostuin kun oli kiva porukka johon mennä, oli ihanaa saada neuvoja ja kuulla jotain mistä ei olisi kuullut muuten, toivon että saan lisää neuvoja ja etenkin tietoa tästäkin lajista.

Alue oli metsässä, sellainen kiva mäntymetsä, piiloja siellä ei hirveästi ollut muutakuin mättäitä ja kaatuneita runkoja. Tallattiin alue (en osaa sanoa kuinka laaja) ja aloitettiin, aluksi menin itse muutamalle koiralle maalimieheksi, ja sitten otettiin Vilma. Vilmalla nameina toimivat pienet lihapullerot (ala Anna ;), eivät siis mitään normipullia vaan itsetehtyjä :D sekä pinaattiletut.

Otettiin aluksi lähempänä pienet ukotukset, jotta se syttyisi edes vähän, Vilma kun on vähän vaihteleva vieraiden maalimiesten kanssa. Mutta ihme kyllä, se meni hienosti! Otettiin siis 3 näkölähtöä, ensimmäinen "oikea" n.20metrinpäähän, joka meni vähän haahuiluksi, Vee juoksi ohi ja kävi kiertämässä tosi kaukaa. Lopulta autoin sitä vähän, eli maalimies nousi seisomaan ja huuteli vähän Vilmaa kutsuvasti luokseen ja lähetin sen sitten uudestaan, n.10 haukkua, ei taukoja, jes!  Oli kyllä kiva kun annettiin neuvoja siihen uudestaan lähettämiseen, minä kun olen niin überhyvä pilaamaan kaikkea.
Toinen otettiin samalla tavalla, mutta vaihdettiin kuitenkin paikkaa ja maalimiestä, Vilma ei lähtenyt tällä kertaa kiertelemään kauempaa, eli meni suoraan mm:n luokse. Haukkua tuli saman verran, ja taukoja ei ollut pahemmin.

Olen tyytyväinen Vilman suorituksiin, koska odotin jotain tuen hakemista kuten se yleensä tekee, eli pitää taukoja ja katsoo minua sen näköisenä että kannustaisin sitä, mutta tänään ei tehty niin, mikä on hyvä. Lisää hakuilua odotellen, ja etenkin lisää mm:s kokemusta ja neuvoja odotellen ensikertaan!

Syökäähän itsenne täyteen munkkeja ja juokaa paljon simaa!


"On mahdotonta olla masentunut jos sinulla on ilmapallo." -Nalle Puh1511497.jpg