Perjantaina alkoi ansaittu viikonloppu, minkä pyhitin koulutehtävien tekoon, nukkumiseen, SYÖMISEEN (kamalaa kuinka jollain voi olla aina nälkä?!) ja koiran kanssa puuhailemiseen.

Lauantaina tehtiin sitten kämppiksen kanssa kunnon lenkki ja treenattiin siinä samalla hiukan. Treenit menivät meillä varsin hyvin. Otettiin taas vähän perusasentoa, paikalla oloa sekä leikittiin parilla esineellä (kenkä ja pesusieni) ja otettiin vähän ilmaisua. Luovuttaminen vaatii vielä harjoitusta, mutta hyvin se menee, suoraan käteen en esinettä saa, mutta tuo se sen ainakin :) (HUOM! Luovutusta treenaamme heti kun.. Aina tilaisuuden tullen.)Ilmaisussakin on vielä parantamisen varaa, sillä pari kolme haukkua sieltä tulee, mutta sitten se menee epämääräiseksi mölinäksi. Hiljaa edetkäämme ;)

Sunnuntaina sitten käväistiin vain lenkillä, pitkällä ja tuskaisella metsälenkillä.. Tuskaa tuotti pieni tihruinen lumipyry, sekä sen aiheuttamat umpeen menneet lennkipolut. Velhon vauhtia se ei tosin hidastanut yhtään, Velho juoksi lenkin ainakin kolminkertaisena, sillä poika päätti että nyt ei äitiä odotella vaan mennään ja lujaa (ja kauas!). Siinä tulikin meillä varsin hyvää luoksetulo treeniä, ja pakko myöntää että Velhon luoksetulo on varsin hyvä, kun vertaa sitä Vilma-Kantturaan, jonka kanssa sitä ollaan harjoiteltu hmm.. Koko ikä? ;) Ihanaa kuinka se itsenäistyy :) Niin, no Velho sai hyvän lenkin ja illalla sitten nukuttiinkin hyvin sikeästi.

Tänään meillä alkaakin koiraterapia viikot, joten treenailut saattavat jäädä varsin vähiin (ihan niinkuin oltaisiinkin treenattu ihan hirveästi!). Siinä mielessä se on harmillista, sillä meidän piti treenata ketteryys esteitä hallilla ja eihän minulla ole avainta sinne! Meinaan, käytännön tunteja meillä ei ole. Ja seuraavan kerran päästään sinne 3-viikon päästä.. Itku.