Kiirettä on pitänyt, kieltämättä nämä 2 päivää (pe-la). Torstaina kun kämppis lähti tolloilemaan, ja jätti minulle yhden tollon tänne hoidettavaksi, joten ihan mukavan "kiireistä" on ollut, verrattuna siihen millaista se elämä ennen on ollut ;) Ottaen huomioon, että ainut hoidettavani ei ole Sauhu Santtu, vaan myös oma pieni karvaiseni eli Vilma, joka ei voi sietää sitä että silittelen välillä muitakin koiria kuin sitä. Noo, ei se elämä niin rankkaa ole, hauskaa itse asiassa: Ollaan käyty yhdessä Vimman ja Sauhun kanssa raviskalla juoksemassa (koirat juoksee, minä lyllertelen), ja arvatkaa mitä? Vilma leikki Santun kanssa! Ei olisi uskonut :D Siellä ne yhdessä kirmailivat ja välillä pysähtelivät ja saattoivat pikkaisen tassulla tömäyttää toista nenille, mutta ei kuulunut pahemmin pörinää ja örinää :) mutta sitä iloa kestikin vain 2 minuuttia ;) Ja yllättäen se leikkisämpi kaveri on Santtu :D

Eilen oltiin sitten töissä Tokon SM kisoissa, töissä ja töissä.. Olin avustajana siellä, mutta enpä tehnyt siellä mitään sen virallisempaa kuin että katsoin että kaikki ne koirakot jotka ovat tulossa paikalle (6kpl) ovat paikalla, ja kaikki paitsi yksi ei ollut tullut paikalle, joten erihyvin onnistunut homma. Ja pääsinpä ostostelemaankin sinne, eli vihdoinkin sain itselleni ostettua reeniliivin! Ja on muuten hieno ;) Brodeerauksia en siihen saa, mutta käy ilmankin :) Sekä ostin Vimmallekkin jotain kivaa, eli patukan, jolla se ei tule mitä ilmeisimmin leikkimään, mutta ostinpa nyt kun oli niin halpa ja sopii Vilman väreihin :) Päivä oli pitkä mutta muuten ihan mukava, yhtä superihanaa koiraakin pääsin seurailemaan sivusta, joten se kruunasi päivän +poltin naamani. Voinpa jopa kertoa, että pieni kisakärpänen taisi minuakin purra, mutta se jää nähtäväksi menenkö koskaan ikinä milloinkaan tuon koiran kanssa kisaamaan muihin kuin möllikisoihin.

Ja mitä reeneihin tulee, en ole tehnyt Vilman kanssa yhtään mitään 2-viikkoon, paitsi yhden jäljen maanantaina(?), joka oli pituudeltaan 60 askelmusta, nappuloilla, vanhentumis aika n.10 min. ja loistavasti meni. Sekä ehkä pientä perustokoilua. No joo, kerrotaan nyt vielä sekin, että Vimman luoksetuloakin on hiukan yritetty parantaa (Huom. Vain vähän) ja ne ovat olleet erittäin onnistuneita luoksetuloja, vauhtia on riittänyt jopa niin paljon että meinaa itsekin lentää siinä vauhdissa kumoon kun koira tömähtää vasten. Salaisuus tähän: Suoraan häkistä menty vähän kokeilemaan jotain, ja koska koira on niin täynnä jonkinlaista ikäväenergiaa, on vauhtia riittänänyt paljon.

Lyyti kuulumisia: Lyytillä on ollut kuulema mukavaa, kun sai perjantaina kaverikseen 6kuukautta vanhan suomenlapinkoira uros Elmon, Elmo oli siis meillä hoidossa päivän :) Aluksi Elmo oli kuulema ollut vähän pelottava, mutta hetken tutustumisen jälkeen riennettiin leikkimään.
Sekä VIHDOIN Lyytikin uskalsi mennä "uimaan", viimeviikonloppuna oltiin mökillä, niin neiti ei uskaltanut mennä veteen muutakuin sen verran että tassunpohjan vähän kastuivat :D Syynä tähän taisi olla erittäin selvä: Vilma pukkasi pikkuisen laiturilta alas.. Hyvä ettei jäänyt traumoja vedestä :') Mutta ilmeisesti nyt kun ei ollut kerään häiriköimässä toista, Lyyti uskalsi mennä jopa kahlaamaan niin syvälle että napakastui. Hyvä Puupi! Mikäs kippurahäntäinenpesukarhu se on joka ei uimaan uskalla mennä?

Kiitos ja näkemiin, vielä 4 päivää koulua!