Vastaanotto komitea oli varsin laimea perjantaina, Velho ei ollutkaan niin intona kuin kuvittelin.. Ehkä hyvä niin? Poika oli saanut ehkä pari grammaa lisää massaa, (tarkoitan nyt sitä pahaa massaa) mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha, sillä sanoin lapsenvahdeilleni ettei sitä tarvitse lenkittää kunhan pitävät huolen siitä ettei sen pää räjähdä. Pää ei ollut edes räjähtämis pisteessä, hyvähyvähyvä! Pläskiä pitääkin alkaa hieman kerätä pojalle ettei tule liian laihaksi, puntarilla ei olla käyty mutta omasta mielestäni enempi saisi olla. Liian laiha se ei ole.
Ensiviikolla onkin pääsiäisloma, ja me saadaankin viettää sellaiset 3pv. koulussa ja 5pv kotosalla<3 aiettä se maistuu sen helvetillisen hiihtokennelvuoron takia. Niin, pääsiäinen menee myös koirien madotukseen, eli lievää löysää tiedossa pääsiäiseksi?

Lauantaina sitten otettiin ja matkustettiin Pihtiputaalle, mummun ja papan ja Eetu kökkelin luokse kylään :) Velho oli mukana ja sai tutustua taas uuteen kasvoon :) Ihan hyvin meni aluksi, Velho jopa pörhisteli mitättömiä karvojaan jota ihmettelin suuresti, ikä alkaa painaa Veikallakin ;) Siinä pojat sitten nuuskuttelivat ja alkoivat vaatia (tai Eetu alkoi) lumisotaa ja siitä sitten alkoi pienehkö räksytys, joka meni Velholla hieman yli mikä sitten johti jäähylle.
Päivemmällä käytiin suksimassa taas ja Velho pääsi mukaan leikkiin, lenkkiä sille päivälle tulikin ainakin 10km meille molemmille (äiti ja iskä himohiihturit kävivät vielä isommalla lenkillä, jättivät minut etanoimaan :'<). Sekä illemmalla käväistiin pilkkimässä, mutta saalista ei saatu :) Velho sai tällä kertaa juosta moottorikelkan ja mönkiän "vierellä". Itseasiassa sain tilaisuuden testata kuinka lujaa Velho juoksee ja mittariin tuli 35km/h, nopsa poika täytyy myöntää ;) Tilanne ei siis ollut mitenkään vaarallinen: Velho juoksi kelkan ja mönkkärin välissä ja välimatkaa näiden vempeleiden välillä oli ainakin 10m. Nyt sitten onkin hyvä syy laiskotella ensiviikko, tai ainakin nää 3 päivää :D On meinaan aika väsynyttä porukkaa oltu, vaikka omalla mökilläkin vietettiin tämä päivä aika paljolti lenkkeillen/pomppien metsässä.
Pääsiäistä vietetäänkin sitten luultavasti mökillä, koirat ja kamppeet mukaan ja kohti mökkiä: ei nettiä tai telkkaria, ei yhtään mitään! Saa nähdä montako päivää pää kestää..

Taas kuvasaasteita tästä päivästä, täytyisi saada se kamera jo.. Lähellä oli, mutta sitten se juoksi taas liian kauas. Sellainen kätevä kuville oma paikkakin olisi varsin kätevä!

Ensiksi, Velhomonista 8,5 kuukautiskuva

muok2.jpg

Sitten uusi lemmikkimme, jota emme ole vielä nähneet livenä, eli sukupuoleltaan x oleva ilves Into-Ilona (itse veikkaan Ilonaa, onhan nuo tassun jäljet niin sievät ^^,)

542009005pk.jpg

Sitten meidän toinen uusi lemmikkimme, myöskin mökillä, sukupuoleltaan x, nimeä ei sille ole vielä keksitty, koska emme tiedä jääkö/selviääkö se kesään asti. Varsin hauska ja hiljainen kaveri, suosittelen!

542009014-1.jpg

Ja loppuun vielä päivämme jännittävin hetki: Avannon teko! Vitsit ne jääpalat maistuu hyvältä! (oma kohtaista kokemusta ei ole.)

542009009-1.jpg

Anteeksi pyynnöt kuvien heikosta laadusta, uutta kameraa etsitään kuumeisesti! Niin lähellä jo, mutta aina se juoksee pakoon. Pirun hyvä kuntosia vehkeitä!