Velhon kanssa eläminen on ollut yllättävän helppoa ja mukavaa :) Arkielämän opettelu on onnistunut loistavasti! Ei pahempia ongelmia ilmennyt. Hurjasti on poika kasvanut, korvat alkavat jo nousta(oikea korva jo kokonaan pystyssä) ja korkeutta on tullut mukavasti :) Huonopuoli tässä on vain se että kohta poikaa ei paljon sylitellä.. Täytyy siis nauttia vielä näistä hetkistä! :D
Maanantaina poju pääsi ekankerran kentsulle oleilemaan siksi aikaa kun minä ahkerasti opiskelin, ja kuulema lähtee ääntä enemmän kuin uskoisi...
Keskiviikkona sitten lähdettiin käymään Kokkolassa raunioilla, se olikin aika loistava reissu! Poju sai paljon hyviä kokemuksia isommista koirista ja erilaisista pinnoista ja paikoista :) Koirakärry oli vain aika vaikea paikka, kun ei millään olisi halunnut jäädä sinne. Kokkolalaiset  varmaan ajattelivat että jossain tapetaan koiraa kun Velho huusi :s Mutta treeneihin: Tehtiin Velholle yksi makkararinki, joka oli niin mahdottoman kiva juttu kun sai niin monelta ihmiseltä hyvää :) Kiitokset rinkiläisille! Ja sitten tehtiin yksi pako, juoksin betoniputkeen piiloon ja reippaastihan se poika sinne tuli :) vähän jänskätti mutta kun mami sieltä löytyi ruokaa kädet täynnä niin mikäs siinä ollessa.
Keskiviikko illatana sitten oli lastenkurssi, jolloin pikku raita sai tutustua lapsiin, vaikka tämä tunti menikin aika ohi Velhon kohdalla kun uni alkoi painaa heti kun lapset tulivat. Lopuksi sitten Velho sai painia 3 muun pennun kanssa, 15-viikkoisen Topi labbiksen kanssa, 4,5kk. vanhan italianajokoira Ugon kanssa ja 12-viikkoisen malipoika Konnan kanssa. Ugo ja Topi olivat Velhon mielestä tyhmiä, mutta Konnan kanssa painiminen oli kivaa :)
Lauantaina käytiin sitten katselemassa Kokkolassa kaupunginmenoa, autot on vähän jänskiä mutta ihmiset on ihania! Niille heiluteltiin häntää ja olisi haluttu moikata kaikkia :) Samalla käytiin siskon luona katsomassa Emmaa ja Adaa ja pikku kisu Touhoa joka oli Velhon mielestä kiva lelu :) Adan kanssa sitten vähän paukutettiin toisille(leikki mielisesti). Illalla taas treffattiin Konnaa, ja kivaa oli painia vähän. Välillä kyllä leikki meni Velhon osalta liian vakavaksi, kun alkoi maassa pyöriminen potuttaa ;)

Kuvia on tullut napsittua Annan voimin paljon, mutta se että onnistuiko kuvat on eri juttu :D Velho ei ole poseerauksen ammattilainen.

kummipoika072.jpg
"En katso kameraan."

kummipoika074.jpg

kummipoika078.jpg
"Anna se nami mulle nyt heti. Tai kohta."