Miten meidän loma lähti sujumaan? :) Korva oli teipissä viikon, sain sen pystyyn.. Menee 3-päivää.. Lörps. Hienoa. Nyt korva on laitettu sellaiseen pakettiin ettei teippiä tarvitse ottaa irti kuin vasta parin viikon päästä! :D Eivais, edelleen katsellaan miten sen kanssa käy, hysteerinen olen sen suhteen.. On niillä muillakin isokorvaisilla hörökorvakoirilla korvat nousseet, meillä ei voi olla näin p*rkeleen huono tuuri! :(
Mitäs muuta.. Velho on ilmoittanut olevansa hieman eroahdistunut, ja sitä on alettu treenata pois :) Pikkuhiljaa hyvä tulee, välissä poika saa käydä myös lainailemassa Lyytin tarhaa ja oleskella siellä herkullisten hirvenluiden ja muiden kivojen herkkujen kera.. Ne vaan ovat Vellihousun mielestä tylsempiä kuin mamman seura.
Velho on myös oppinut uuden tempun: "Kuole", samanlainen temppu kuin Vilman "pum", mutta eri käskyllä :) Velho siis esittää kuollutta :) Tempun opetti pikkusiskoni Katriina, ja eipä siihenkään pienellä polskulla kauaa mennyt! Voihan äly.
Perusasento vetelee täysiä kymppejä minun osaltani! Hienosti hakee paikkaa ja tällää itsensä kohdalleen.
Korkeus kasvaa ja ulkonäkö paranee, raidat komistuvat!
Seuraava asia jonka opetan myös Velholle on alhaalla oleva kuva :) Ei tule onnistumaan, mutta lähdetään silti repimään hiuksia päästä yksi kerrallaan, niitä riittää meillä molemmilla.