Meneekö tämä höpöhöpöön vai tottisteluun? Ehkä tyydyn tottisteluun, sitähän me ollaan tehtykin nyt JOPA 2 päivää + ne säälittävät ruokakippoyritykset.
psst. tänään (toivottavasti) eka jälki tälle keväälle!

Elikkäs, eilen saavuttuamme ihanan pellossa (metsässä) vietetyn lomamme jälkeen takaisin Kannukseen, lähdimme melkein heti sen jälkeen Annan innoittamana tekemään jotain pientä tokon tapaista hömppää.
Kivalle pienelle kostealle parkkipaikalle saavuttuamme, mietin hetken ja päätin tehdä taas ihania käännöksiä ja parin askeleen seuruutuksia, omaan makuun käännöksen ovat ihan hyvät molemmin puolin, aina silloin kun ne onnistuvat ;) Seuraaminen alkaa näyttää hyvältä puskemiselta ja kontaktittomalta hömpältä. Tästä on hyvä jatkaa.
Noutoa ja kapulan pitoa tehtiin pari kertaa, ja saatiin lainata (tietty harjoiteltiin ensin puukapulan pitoa, ja ei se ole sitä syönyt!) Onnin hienoa oikeaa nouto kapulaa, ja ilmeeni oli kuulemma sen näköinen että en olisi uskonut sen tekevän mitään sellaista: Velho haki kapulan Annan kädestä ja toi reippaasti sen hyvällä otteella minulle. Nouto käskymme on mitä hirvittävin, ei mammalle eikä äipälle vaan ellulle.. Mitä opimme tästä? - Älä lässytä koiralle joka kantaa pinkkiä possua.
Niin ja luoksetuloa, sitä perus hömppää, paikan varmentamista ja nopeutta, pohjia, pohjia! Kyl se kohta osaa ;)

Tänään saatiin oppeja kolmosilta, meikä poika vain oli lahnalla tuulella, eikä halunnut tuuppautua ALOon tähtääviin koska oli siinä ryhmässä porukkaa ihan kiitettävän verran, joten mentiin sitten omaan nurkkaan ja tehtiin, mitäs muutakaan, kuin seuraamista ja käännöksiä! Ei hirveästi, sillä ne meni sen verran hyvin että päätin lopettaa ajoissa :)
Sitten vähän kapulaa, joka näytti taas Veikan mielestä olevan ehkä maailman pyllyintä juttua mitä vaan voi ollakkaan.

Hyviä jälkipeltoja ja nurmia yms. pongailtu, ja tämä päivä on varsin kelpo jälkeilyyn! Sopiva tuuli, sopivan kuivia peltoja, ahne koira.. Mitäs muutakaan suunnitelmissamme onkaan kuin pikkupikku jäljen teko? Toivottavasti olisin yhtä intona illemmalla kuin nytkin :)