Noniin, nyt se viikko on vihdoin aloitettu, eli treeni viikko. Aloitettiin tänään aamulla kun käveltiin kouluun seuraamisella eräällä tiellä jonka ohi meni autoja ihan mukavasti ja ne tekivätkin häiriötä juuri sopivan paljon. Tein harjoituksia n. 3, palkkana toimivat vauvaruoka ja iso ja ihanat lumipallot, jotka toimivat niin pirun hyvin Vilman kanssa :) Seuraaminen oli ei liian tiivistä eikä liian väljää, vähän edistystä, mutta enimmäkseen meni loistavasti, toivottavasti ei ole mennyt meidän melkein vuoden kestäneet treenit hukkaan! Kontaktikin oli mahtava, paljon parempi kun ei ollut 2 cockeria ja yhtä 7-viikkoista apinaa kärkkymässä makupaloja ja Vilman lumipalloja ;)
Iltapäivällä kun pääsin koulusta lähdettiin käymään kaupassa (kaikkia kiinnostaa milloin käyn kaupassa ;) ja treenattiin taas seuraamista sillä samalla tiellä, tosin nyt koissu sai seurata "irti" eli remmi roikkui vapaana maassa, se meneekin paljon paremmin kuin silloin kun pidän remmistä kiinni, mutta ei siinä sen enempää muutosta ollut, ei edistystä, kontakti hyvä.. Ja palkkana taas lumipaakut ja vauvaruoka :) Katsotaan jos aamulla jaksaa lähteä kävellen kouluun, koska ajattelin kokeilla neidin uusia vetovaljaita, mutta jos ilma on yhtä kurja kuin tänään niin se jää sitten "keväämmäksi".

kaukoliikkeitä ollaan myös treenailtu sisätiloissa, ne menevät hyvin siihen asti kunnes yritän ottaa n. 5cm askeleen kauemmaksi Vilmasta. Viimeinkin Vilma on tajunnut liikkeissä että takajalkoja EI liikuteta ;) mutta silti ne välillä vähän liikahtavat, mutta maahan meno on nopea ja tyytyväinen olen sekä istumaan nousu alkaa olla tarpeeksi nopea, istumasta seisomaan nousu on vain täysin p*ska. Treeniä, treeniä, vielä 7 viikkoa aikaa..

psst. Huom. Ulkoasu viimein saatu suht. mukavaan kuntoon ;)