Maanantaina meillä kävi maalimies täällä koululla, ja saatiin sitten käydä leikittämässä koiria siellä. Vain minä & Velho, Tiia & Konna sekä Jennina & Pinja saavuttiin paikalle, ja hyvin meni kaikkien osalta :)
Velho ihastui maalimieheen kovin, siitä tuli Veikan uus paras kaveri :D
Velho puri tyynyä hyvin, itsehän en lajista tiedä mitään, mutta kuulemma hyvä oli :) Ja kieltämättä olen varsin tyytyväinen, pienenpieni kipinä iski.. Saatiin myös hyvät neuvot Velhon mölinään, miten siitä päästäisiin eroon. Iän myötä sekä paljon voittoja ja vähemmän taistelua.
Ensviikolla uusiks! :)

Eilen tehtiin jälki! Pitkästä aikaan, viimeviikolla vettä tuli melkein joka päivä, satoi joko aamupäivän ja illalla paistoi aurinko, mutta arvatkaa huvittiko lähteä tamppaamaan peltoja kun ne tulvi? No onneksi nyt on tuullut ja aurinko paistanut, joten eilen sitten lähdettiin kämppiksen kanssa treenikamppeet ja koirat mukanamme kohti jäkipeltoa.

Velhon jälki oli n. 72 askelta, pelto sellainen myllätty savimutamultapelto, eli juuri hyvä itseni kannalta.
Alun pari ekaa askelta oli sellaista hassua hälinää, palattiin taakse päin, hyrrättiin ympäriämpäri mutta palautin aina eteenpäin ja siitä se sitten lähti: Nenä Nuh toimi uskomattoman hyvin, loppu oli pelkkää röhkimistä ja tuhinaa :) Poika keskittyi oikein hyvin, itse asiassa itseäni rupesi jopa naurattamaan kun se röhki niin keksittyneesti. Koskaan ole nähnyt sitä noin keskittyneenä 8-)

Vilman jälki n. 100 askelta, ei kovin pitkä siis vanhalle tekijälle, siihen 2 kulmaa ja askelia jossa ei nameja. Nameja suurin piirtein vain kulmissa ja alussa. Vilma meni oikein keskittyneesti, ja Velhoon verrattuna näytti toukalta joka luikerteli ruuan haussa. Neiti oli oikein innoissaan kun pääsi tekemään taas jotain jännää ja kivaa :)

Kuvia laittelen sitten myöhemmin, kunhan saan ne pöllittyä. Niin joo, ja pian on Veikkakin ilmoitettu Pöytän näyttelyyn, nyt jo pörrää perhoset mahassa Nauru

Kuvasia sainkin jo nyt, ja jälleen kiitokset Annalle kuvista! Elikkäs:

Velho puree

kvp057.jpg

kvp058.jpg

kvp071.jpg
Velho tässä vähän tytisi, hyrrrhurjaa, ja niin kivaa 8-)

Velho ylypiänä esittäytyy: Suuri jäljestäjä + uusi hiano kaulapanta :)

kvp145.jpg