Pitihän tätä lomaa sittenkin käyttää vielä vähän hyväksi :) Koko viikon olen oleskellut ja tehnyt jotain, mm. leiponut :p Mutta tänään ei sitten ollutkaan enää mitään tekemistä! No otinpa sitten Veet ja menin autotallin vintille remuamaan (löysin sieltä jostain nurkasta myös rattaat Veltsille!).
Vilmalle vintti oli vanha ja tuttu juttu, mutta Velholle taas vähän jännempää. Ensiksi mentiin suhtellisen jyrkät portaat ylös ja niiden kapuaminen onnistui hyvin Velholta. Kaikken jännintä oli Velhosta sellainen vanha hamsterinhäkki (r.i.p. jyrsimet) joka rämähteli aina kun sen päälle astui. Noo piankos silläkin sitten leikittiin :) Me ei siis hankita ikinä mitään pieneläimiä millä olisi tuollainen häkki! Se nimittäin loppujenlopuksi oli niin hurjan kiva rämisyttää.. Vintiltä löytyi vaikka mitä kivoja pintoja ja kolisevia juttuja, Vilma oli oiva apulainen kun se hiipparoi pitkin seiniä ja kolisteli ja minä sain sitten rohkaista Velhoa jos joku sitä jännitti :) Kaikkein hauskinta vintillä oli kun Velho sai hypätä jonkinlaisen puukasan päälle jossa oli päällä jonkinlainen pressu joka ratisi. Siinä sitten pomppi poju jonkin aikaa kunnes löytyi oikea aarre: Muovipussi, ja iso sellainen! Vitsit sen kanssa oli kiva juosta ympäriinsä ja tappaa sitä ja siltikin se rapisi ja suhisi ja vaikka mitä! Seuraavaksi löytyi sellainen 2 metriä korkea pahvilaatikko kyhäelmä (kiitoksia pikkusiskolle, se oli kiva rikkoa) jonka sisällä oli jotain kolisevaa, se jännitti Vekaraa jonkinverran mutta ei sitäkään kauaa jaksettu pelätä kun hoksattiin että sen sisäänhän voi mennä ja siellä oli pusseja ja pahvinpaloja ja jotain muuta mitä oli kiva purra ja rikkoa :)
Ylpeä sain olla pojusta, on nimittäin tehnyt hyvää taas olla jossain missä se saa olla melko vapaasti, missä ei ole niin paljon rajoja. Jotain viisastakin on saatu aikaiseksi, sain Vellin vihdoin oppimaan menemään maahan :) Sitä kyllä pitää vielä hioa, mutta hyvin on oppinut :) Nokkela ja nokkava kaveri.

Lopuksi vähän lomalaisen kuvia:

13102008060.jpg
Lyyti harrastaa velhojen syömistä.

13102008056.jpg
Aina voi esittää

13102008049.jpg
Röhnö

13102008045.jpg
"Onks pakko jos ei oikeesti halua?"