Eli työssäoppiminen! :) Viimeset 2 viikkoa ei ollutkaan niin tuskaiset mitä olis voineet olla :) Mutta hengissä selvittiin! Opinpahan ainakin sen että eläinlääkärit ei säästele rauhoituksissa :D Jos vastaan tulee yhtään hankalampi asiakas, niin sille laitetaan koppa päähän ja rauhotuspiikki persuuksiin.. Olispa se hoitolassakin noin helppoa :D

Mitä koirien treenauksiin tulee, niin ei hirveästi olla keritty tehdä mitään. Tänään tehtiin yksi jälki, joka oli pituudeltaan n. 200 askelmusta jonne jätin sellaisen sopivan määrän tyhjiä askelmuksia ja käännöksiä 4. Maasto oli sellainen vesiheinäätäynnä oleva kurapelto, jotta saisin varmasti tampata ja potkia maata :) Mutta ei voi muuta sanoa kuin että MAHTAVA RAKKI MULLA! Mahtava rakki joka aloittaa metsästyskauden huomenna :'c Eli jälki meni hyvin, kiire oli vain kova, sitä sain hidastaa.

Emmallekkin sitten tein sellaisen 15 askeleen jäljen joka vanheni 15 minuuttia. Tein jäljen sellaiseen mukavempaan vähemmän kasvilliseen paikkaan ettei se olisi aluksi liian haastavaa. Mutta kuinkas kävikään, ei se tajunnut mitään aluksi, söi namit aina askeleelta ja katsoi minuun ja sirkutti Emmamaiseen tyyliinsä. Lopulta viimeiset askeleet alkoivat sujua ihan hyvin.

Lopuksi tottistelin vähän molempien kanssa, ja vauhtia ja mielenkiintoa ei ollut kenellään muulla kuin Visnaksilla, Emmaa alkoi vasta tuolloin kiinnostamaan kunnolla se jälki jonka sille väsäsin! *Ja nyt katson pikku kikkerspaanielia murhaavasti* ja jätin Emman kanssa touhuilut sikseen, Vilmasta saan olla ylpeä, kai nämä olivat sitten jotkin loppurutistukset ennen metsästyskauden alkua. Enää en näe Vilmaa kotona kuin ruoka-aikoina.

Vilman syksy suunnitelmat:

  • 10.8.2008
    - Kyyhkysten metsästys alkaa
  • 20.8.2008
    -Sorsastus alkaa
  • 1.9.2008
    -Fasaanien ja jänisten metsästys alkaa

Tiistaina käännän suuntani kohti etelää, takaisin Kannukseen.

Vadelmarosvo

1807890.jpg
Mitä eroa on hiilellä ja lotalla? - Ne ovat molemmat jylsijöitä!