Eilen sitten pikku raitapaita haettiin kotiin :) Nimeksi ei tullutkaan Ruutu kuten suunnittelin vaan Velho :) Zak-Nefein on hollantia ja tarkoittaa velhoa, niin mikäs siinä :) Korvatkin lörpöttävät vielä sen verran että ne näyttävät ihan lörpöiltä velhonhatuilta ;p
Matka sujui rauhallisissa tunnelmissa, ei riehuttu eikä itketty vaan nukuttiin ja esitettiin söpöä :)Eka yö sujui tosi hyvin, ei yhtään pissaa lattialle vaan yhden kerran piti herättää pissalle :) Kakkaa nyt on sattunut jo 3 kertaa tulemaan äitin matolle mutta ei se mitään! :D Vielä on tänään jänskättänyt vähän kaikki, on niin outoa kun ei ole sisarlaumaa ympärillä vaan yrmy Vilma ja ihmeellinen sätkynukke Lyyti :| Saa nähdä mitä Velho tykkää kansasin asukeista.. Kertakaikkiaan reipas tapaus! Toivottavasti reipastuu vielä enemmänkin :)

Vilmalle kuuluu hyvää ja vähän huonoa: Heti kun kotiin päästiin oltiin isoveljen ympärillä hääräämässä "Joko lähetään metsälle? Joko nyt? Entäs kohta?" Ja hyvää tulostahan se neiti saikin aikaan :) Pari sorsaa noudettiin ja yksi jäniskin löytyi :) Tosin ne saaliit tulivat eilen. Tänään olikin sitten vähän huonompi tuuri, nimittäin Vilma oli juossut piikkilankaan ja nyt jalassa on 2x2cm kokoinen reikä :( Siisti haava joka viedään eläinlääkärille mahdollisimman pian tikattavaksi. Perhanan korpi kun ei voi päivystäviä eläinlääkäreitä olla! >:( Mutta eipä näytä paljoa vauhtia hidastavan, koko ajan pitäisi päästä uudestaan metsälle, mutta ei enää tänään :( Hiton huono tuuri.

1902517.jpg
"Mä vähän niinku kadotin mun korvat, joten mun ei tarttennu kuunnella enää äiskää."