Pieni Velho on jo vähän isompi taas :) Kuvia ei olla nyt napsittu, mutta pian niitäkin. Mutta mitä Velho on oppinut parissa viikossa? Eipä oikeastaan mitään muuta kuin olemaan ärsyttävämpi aina vain enemmän ja enemmän. Mutta oikeasti ollaan opeteltu istumista ja katsekontaktia ja malttia ruuan kanssa ja monen muun asian kanssa. Muitten koirien kanssa ollaan oltu paljon tekemisissä, ja aina vaan positiivisempia kavereita löytyy! Viimeviikonloppuna oltiin nimittäin Turussa Velhon kanssa, ja sieltä löytyi yksi ihan megaüberkiva kaveri: Tolleri Hertta! Velho on kovaa vauhtia tolleroitumassa :) Pieni Velho tosiaan on ollut paljon ja vähän enemmänkin nyt tollereiden seurassa, Onni opettaa kakaralle koirien tavat ja yksi paraskaveri on tollo :) Raasupieni.. Turun loma teki muutenkin Marakatille erittäin hyvää, sillä minun ja Annan ollessa kaupungilla Velho jäi Annan äidin hoitoon, ja sai kasvatettua itselleen pienen itseluottamuksen tyngän. Hyvä, hyvä!
Sitten alkoikin minulle kennelvuoro (jälleen kerran..) joka oli aluksi Vellille kova paikka, kun joutuu niin paljon häkissä aikaansa viettämään. Mutta hyvin on loppuviikko sujunut. Hyvää tekee tämäkin! :) Pieni karaistus kaverille ;) Ekat madotuksetkin Velholla oli tällä viikolla, ja ensiviikolla mennäänkin ekoille rokotuksille :) Saas nährä mitä siittäki tullee..
Eilen sitten oltiin maalimiehen opissa, joka leikitti Velhoa ja yllätyinkin melko positiivisesti! Ajattelin että Vellillä menee vellit pöksyyn kun ympärillä on niin paljon ihmisiä (joita Velho kuitenkin yritti hurmata..) sekä ihan täysin tuntematon mies jonka kanssa pitäisi leikkiä. Mutta Marakattipa otti ja rupesi leikkimään samantien kun mm vähän heilutteli lelua nenän edessä! Mutta kuitenkin ympäristö kiinnosti vähän enemmän, ja neuvoiksi tulikin että nuoren iänkin vuoksi on hyvä että leikitetään paljon jossain tutussa ympäristössä ja siirrytään pikkuhiljaa jonnekkin vieraampaan paikkaan. Ensi kerralla sitten katsotaan mitä tehdään. Nyt olin valmistautunut hyvin huonosti, minulla oli mukanani vain remmi ja koira :') Krhm.. Pistetään kennelvuoron piikkiin. Kuva saastetta tästä tulossa, kunhan saan kuvaajan kiinni :) Kiitokset kuvaajallekin!

Vilma on kotona ottanut rennosti, eli käynyt metsällä ja juoksulenkeillä äitin kanssa :) Sekä pikkusiskoni on koulutellut Visnaksia :) Haavakin on saanut hoitoa ja paranee hyvää vauhtia, mikä on helpotus sillä olin hieman hysteerinen sen haavan suhteen, kuten aina kaikesta mikä sattuu Vilmalle :') Vielä viikko ja näen pienen piskini. Saa nähdä muistaako se enää minua ja Marakattia, taitaa olla vaihtanut emännästä isäntään :)

ps. Velho nosti korvat pystyyn taas! Tai ainakin oikean korvansa :)