Perun puheeni tuosta höseltämisen lopettamisesta.. Se höseltää ja häslää hyvin paljon vieläkin.. Mutta alkaa tarjota jo itse tuota sivulle tuloa :) Mikä on sinänsä hyvä että se on merkki siitä että se on oppinut jotain, mutta merkki siitä että joku päivä menee hermot ennakointiin ja temppujen tarjoiluun. Mistä tulikin mieleeni: Ajattelin tässä illalla kun muistelin tunnilla katsomaamme videota tasapaino tempuista, että Velholle voisi tehdä hyvää sellaiset että se oppisi tuntemaan takapäänsä paremmin ja siitä olisi hyötyä sitten vanhemmalla iällä, varsinkin kun aloittaisi sen jo nyt nuorena :) Ja samalla mietiskellessäni päätin että tämä pentuaika saa mennä pitkälti siihen että opetellaan kaikkia hauskoja temppuja jotka liittyvät hyvin paljon kehonhallintaan (ei, ei mitään koirajoogaa! ;). Miksi? Koska Velhon kehonhallinta ei ole hanskassa... Raukka on juossut jo tänään seinään, kompastunut jalkoihinsa ja kopsauttanut päänsä sohvapöytään :')
Ja heti kun keho alkaa olla kondiksessa aletaan treenaamaan BH:seen, suunnitelmat menevät jo pitkälle eli ensi v.2009 syksy/talvi olisi varattu BH-kokeeseen + että yritettäisiin metsästää se TK1. Ja tulevana talvena kokeillaan käydä näyttelyissä, katsotaan onko pojasta kehä ketuksi! Ja jos on niin se MVA-titteli olisi mukava saada :) Toivon vain että tuo oikea korva oikenisi, se on pystyssä mutta se ikäänkuin lenkuttaa päälaelle. Aivan kuin tuulisi koko ajan oikealta ;) Muutenkin korvat ovat vähän erikokoa.. Ja kesä sitten treenataan jälkeä, ja kun BH on suoritettu koetetaan jälkeillä, mikä pelottaa koska en vieläkään osaa edetä kunnolla! Keretään viisastua.. Keretään keretään.. Siinäpä suunnitelmia tulevaisuuteen, helpompi alkaa treenata "kunnolla" kun tietää mitä treenaa ja milloin ja mihin mennessä :)

Sitten nykyisyyteen, mitä ostan koko koirapoppoolle joululahjaksi? Lyyti toivoo paljon luita, kuulema kaupan luita kun hirvenluut on liian kovia(?!!), mutta pukki tuo ;) Ja Vilmalle DentaStixejä iiiiso laatikollinen, mieluummin niitä isojen koirien niin ne kestäisivät kauemmin! Velho tahtoisi talvitakin, oikeastaan villapaitaa haaveilin tarkemmin Jussipaitaa, että sitä voisi kuljettaa koulussa mukana ja että tarkenisi olla häkissäkin :) MUTTA sitä ei taida tulla kun ei löydy minulta ainakaan taitoja ja rahaa lankaan ei ole :( Mutta kyllä me jotain keksitään! Kevythäkki olisi kätevä :)Emmalle ja Adalle voisi antaa jotain kivaa.. Ei mitään syötävää, sitä ne saavat kyllä aivan varmasti joka päivä ihan tarpeeksi ;) Jokin kiva aktivointilelu, ehkä se kasvattaisi raukkojen aivoja :) Ja perheen katille kissanminttua että se joskus rauhoittuisi, todettu hyväksi huumeeksi.

Huomenna otetaan joulukuvia kun lumikin on vielä maassa ja pakkasta on, voidaan sitten edes sähköisesti niitä lähetellä ihmisille :) Nyt tulevaisuutta odottelemaan, nopeutetaan sen tuloa uusilla suunnitelmilla..

Nauttikaas videoista, näin mekin EHKÄ, videoissa siis 11-viikkoa vanha tolleripentu :)

http://www.youtube.com/watch?v=5zarxQGSQfk&feature=related 
http://www.youtube.com/watch?v=9shu--l_840&feature=related