Kukaan ei ole niin hirveä kuin minä, joka jaksaa päivittää blogiaan koko ajan! No, syy siihen on tietty se etten minä muista muuten kaikkea tehtyä.
No tänäänpä siis oli sitä käytäntyä koko hela dagen. Mekin saatiin osallistua, tehtiin sellaisia pikkuriikkisiä juttuja, kuten esim.

Aamupv, 4 tuntia hallilla:
Alokas juttuja "kisanomaisesti", käskytystä eriaikaan, perusasennosta maahanmeno, paikallamakuu.
Maahan menosta saatiin kritiikkinä se että Velho menee hitaasti, ja se johtuu siitä että koira pitää liian hyvin kontaktia :') harjoiteltiin sitä sitten niin, että koira perusasentoon itse hiimaan vähän eteenpäin, niin että koiran pään asento paranee, parani huomattavasti. Taas asia, jota en itse ikinä ole tullut ajatelleeksi.
Sitten hiottiin tätä vielä apuohjaajien kera, ja saatiin taas uusia kivoja vinkkejä, ja ne muutes toimi.
Seuraavaksi otettiin pieni "rinki", johon sisältyi ruutu, hyppy ja tunnari.
Ruutun kanssa tehtiin niin, että vietiin pallo ruudun sisään ja yritettiin hahmottaa sille ruudun paikkaa ja pitää yllä nopeutta sinne menossa. En moiti, muutakuin sen verran että täytyy muistaa ettei koiraa tartte hetsata! Ja että uusi ketjupanta hankintaan, ellei ton kaula lihoa..
Hyppy maistui broileripyöriöille, me hoidettiin homma hurjan hienosti. Tai Velho, ja sen hurjan ahne olemus.
Tunnari oli jälleen kivaa, piilotettiin pulikka erääseen pikku huoneeseen, ja Velhon nenä Nuh toimi taas kuin unelma. Se jaksaa etsiä, ja sen motivaatio siihen on aika uskomaton.

Loppuun sitten agiliitoa, ja siinä sitten varoin, sillä kumilattia ja Velhon kurvit pelottavat. Opeteltiin sitten keppejä, ja pieni mututuntuma jäi että se oppii ne aika nopsaan, ja yks putkeen :)

Iltapv, 4 tuntia hakuillen:
Mentiin meidän koulun verstaalle johonkin kellariin, jossa oli pimeää ja kolkkoa ja paljon outoa hurina ääntä, mahtava paikka! Sinne tehtiin 2 ilmaisua, niin ettei hetsattu, ruokapalkka ja pistettiin ovi nenän edestä kiinni kun MM piiloutui. Intoa täynnä ja broileripyöryköitä himoiten Velho ampaisi alas portaita ja antoi Nuhin tehdä töitä. Mualimies löytyi nopsasti, eka haukku hieman epävarma mutta lopulta sieltä tuli se hieno miehekäs haukku.
Toinen tehtiin vähän vaikeampaan piiloon, ja siinä Velho oli superintona jälleen, ja haukku tuli oikein komeasti! Etsintään meni vähän enemmän aikaa, mutta tyytyväinen olen!
Velho ei välittänyt oudoista äänistä eikä ympäristöstä paljoa mitään, rohkeasti se paineli menemään ja sai myös kehuja, sillä harvoin kuulemma näkee noin reipasta ja rohkeaa pollanninhaiventa '^^,
Sitten vaihdettiin paikkaa traktorihalliin, jossa oli paljon kaikkea jännää ja mielenkiintoista. Jälleen 2 ilmaisua, eka mm. meni pressun alle. Sen löytöön meni tovi, mutta kun MM löytyi, ei riemulla ollut rajoja. Toinen tehtiin korkeuksiin, ja Velho saikin kiivetä sinne perässä, tyhmäkun oli, ei tajunnut että paikassa johon mahtuu seisomaan voi myös haukkua. No parin kömmähdyksen jälkeen alkoi haukku taas raikua, eikä minunkaan ilmeeseeni muuta sanottavaa muilla ollut kuin: "Kyl se haukkuu, usko pois.".

En osaa kuvailla kuinka hienosti kaikki meni, ainakin haun osalta! Koko ajan kyllä pelotti että käykö vahinkoa tassun kanssa, mutta ei käynyt ja tauot olivat sellaisia että kerkesi poju lepuutella arvon Käpäläänsä.
Nyt ollaan hyvin väsyneitä, enkä yhtään ihmettele! Hirvittävän pitkä päivä koiralle, ja varsinkin pennulle. Mutta nyt sitten levätäänkin kunnolla koko viikonloppu, sekä mielenterveyden että tassunkin kannalta. Itse kerään vielä lisää treenimotivaatiota, jos vaikka ensviikolla sais sen jäljenkin tehtyä.. Kyl harmittaa kun ei sitäkään saanut tehtyä, ja hävettää!