Kyllä, lainaan erään ihanan ihmisen lempi sanontaa eli "TADAA!". Miksi? Koska olen saanut aikaan niin paljon taas viimeisen viikon aikana tuon koiran kanssa, että ihan päätä huimaa... Eli, viime viikolla ollaan nyt enimmäkseen treenailtu tuota seuraamista, käännöksiin perehdyttiin paremmin toissapäivänä. Tarkoitus saada tuo prkleen täyskäännös toimimaan, mutta se prkleen vika on (tietenkin) minussa. Miten joku voi olla niin prkleen tyhmä ettei voi osata sitä koiran kanssa? No vastaus kysymykseen on helppo: EVO= Ei Vain Osaa.
No niin, lopetetaan morkkaaminen ja kerrotaan kaikille kuinka hyvin meillä menee:
Ollaan pyöritty paikallamme sellaiset miljoonasatatuhatta kertaa molempiin suuntiin, ja kyllä se alkaa pikkuhiljaa oppimaan (minä siis). Sitten aloitettiin uudestaan liikkeestä kääntyilemään, ja se menee hyvin. Vasemmalle kääntyminen on vähän vaikeampaa, muttei sekään mikään mahdottomuus enää. Täyskäännös prkle ei tule ikinä onnistumaan. Mutta tavoite olisi ensiviikon maanantaiksi saada sekin onnistumaan, joten siis elikkäs meillä on viikonloppu aikaa! Mutten usko että niitä meidän seuraamisia yms. Katsotaan vielä heti maanantaina.

Paikalla makuutakin ollaan treenailtu, pepulleen menee, mutta antaa mennä vain.
Kaukokäskyjä ollaan kokeiltu vain muutama kerta, sillä ne alkavat mennä pepulleen myös, antaa niiden muhia vähän aikaa siellä pääkopassa, jospa meidän molempien herneet kolahtaisi joskus yhteen, niin että tajuasi mikä meni pieleen.
Hakua otettiin kerran eilen, hyvin meni. Ekat haukutukset otettiin tohon muutaman metrin päähän, ja ookoosti meni :) Sitten vähän vaikeutettiin, otettiin siis näkölähtö, käännytin pois ja lähetin, ilmaisu alkoi hyvin, mutta silti tuli tauko ja tuen hakemista. Viimeiset kaksi olivat myös ihan ookoo.
Jälkeä ei olla tehty yhtään, aloitetaan sekin rumba ensiviikolla kun siis ne käytännöntunnit alkaa.

Ensiviikolla on luultavasti sitten "näyttö", eli näytetään miten ollaans saatu tuo koira BH-valmiiksi (ja nyt nauran erittäin räkäisesti), en ole saanut aikaiseksi mitään tuon kanssa, ollaan jankattu vain sitä samaa kakkaa kokonainen kuukausi, eikä se siitä muutu. Mutta toivotaan että hyvin menee..

Ai niin, sain vihdoin ja viimein Vilmankin FIX-rekisteriin, jotta päästäisiin TOKOILEMAAN! Olen niin intona, etten tiedä mitä sanoa. Eräät ihmiset tietävätkin kuinka paljon olen tuohon tokoon innostunut.. ;)