Sunnuntaina ei menty kurkkimaan näyttelyiden saloja, ja hirvittelemässä kuinka kamalalta voisi tuntua jos itse oltaisiin siinä tilanteessa, että pitäisi odotella omaa depyytti vuoroaan 8-) Mutta vietettiin aikaa sen edestä taasen pikku reenejen parissa hallilla sekä jälkeillessä.
Velhon varpaan väli alkaa parantua, ollaan pidetty töppönen jalassa aina (- pari kertaa :'<) kun ollaan menty ulos, ja putsattu tietty betadinella mahd. paljon. Nyt se on alkanut ns. "liimautua" kiinni, ja ei vuoda enää märkää niin paljon. Paljoa se ei ole sitä ontunut tai mitenkään huomioinut, välillä saattaa yrittää nuolla sitä tms. 
Myös aina yhtä ihana esinahantulehdus on palannut keskuuteemme, vähän pahempana! Mmm-mm! Tuo koira on täysin betadine kuurilla.

Tokoiluista ei sen enempiä, sitä samaa leivontaa mitä aijemminkin.

Jälki, jälki, jälki.. Mistäköhän aloittaisi, tai mitä siitä sanoisi? Voimakas tuuli, omat tuulensuunta arviot meni vähän pepuilleen, joten se tuuli vähän viistosta, eli meni huonosti. Hyvin se lähti jäljestämään, mutta poikkesi koko ajan ja se meni sähläämiseksi joten jätin sen sitten kesken. Jäljet aloitetaan heti kunhan tuo kamala myrsky loppuu, tai tyyntyy :(

Maanataina oli Velhomonin ansaitsema vapaapäivä! Sitä poika olikin odottanut, raukka parka joutunut koville tuon tokoilun suhteen. Käytiin sitten kivalla metsälenkillä aamulla ja Veikka veti sen täysillä. Iltapäivällä käytiin yrittämässä lennättää leijaa, mutta tuli niin leija olo että lopetettiin ennenku leijat kerkes nousta liian ylös.

Tänään oli taas käytäntöä, me ei oikein tehty mitään kun kaikki koulutus porukat oli koko ajan niin täynnä, ettei viititty tunkea sinne. Oikeasti oli vain hyvin laiska ja saamaton olo. Mutta ei haitannut, tehtiin kaks tunnarin etsintää kahdella kapulalla, ja hyvinhyvinhyvin vähän käännöksiä. Muuten sitten oltiin vaan hallin reunamilla ja katsottiin kun muut agiliiteli.

Laiskoja ja saamattomia sammakoita ollaan, tyhmiä ei niinkään, sillä Velho on oikein hyvin ottanut nämä vapaa päivät.