Otsikkokinhan sen jo kertoo, eli eilen (pitkästä aikaan) treenattiin sitten kämppiksen kanssa :)
Vihdoin ja viimein sain sitten otettua itseäni niskasta kiinni, ja otimme ensimmäiset ilmaisutreenit. Hyvinhän se poika rääkyi ruuan perään, pari kunnon haukkua jo saatiinkin! Meinasi vain jäädä mölinä päälle loppu treeneihin..
Lopuksi otettiin sitten vähän tottistelua, perusasentoa ja paikallaoloa (en edes tiennyt että Velho osaa olla paikallaan ;) Mutta loistavasti meni, saan taas jälleen olla asteen verran ylpeämpi pikku Veikasta.
Miinusta annan sen verran että poika ylikuumenee melko nopsaan, joten kunnon leikkimistä saadaan rajoitella. Meinaan vaan että kädet "verillä" ei ole kiva tulla reenaamasta. Ei meillä sentään kädet täysin verillä ole, mutta pari mustelmaa on tullut kun on hampaat sattuneet kolhaisemaan vähän väärästä kohtaan.. Enemmän kontrollia tuohon tohelointiin ;) Se olkoon yksi seuraavista askeleistamme. Kehonhallinta treenimme tosiaan jäivätkin sitten loman tullessa, kun hoksattiinkin että käyhän tämä lomankuluttaminen lenkkeillessä ja sohvan nurkassa nököttäessä.

Niin ja iso ilouutinen: Velho nosti jalkaansa ensimmäistä kertaa remmissä :D Kyllä, se on minulle iso juttu, lapsi kasvaa ja kehittyy :)
Illalla lisää treeniä, ehkä vihdoin saan sen treeni-intoni takaisin.