Palattiin sitten virkistävän viikonlopun päätteeksi takaisin Kansasiin aamutuimaan ja melkein suoraan hallille. Hallilla meillä oli tokokoulutusohjaaja kurssiin liittyvää koulutus hommaa, jossa minä sain koulutella luokkakaveriani.. Mutta sitten se menikin toisinpäin, koska tällainen suuresta alemmuuskompleksista kärsivä ei oikein pystynyt pitämään päätään kasassa vaan kaikki meni pyllylleen ja epätoivo valtasi minut taas kokonaan.. Hurraat sille ;) Mut hei oikeesti, miten ihmiset kuvittelee että ihminen joka ei ole vielä koskaan tehnyt ruutua tai opettanut koirilleen kunnollista toko-luoksetuloa, pystyy auttamaan jos jollain toisella on ongelmia siinä? Mutta onneksi tämä henkilö jota "opetin" opettikin minua :')

Velhon kanssa mentiin sitten myös koulutettaviksi (jos asian voi näin ilmaista), ja otettiin luoksepäästävyyttä joka oli ongelmamme viimeksi. Velholle ei ole ongelma päästää ihmisiä luokseen, vaan Velhon ongelma on kun Velho tahtoo itse mennä ihmisen luokse. Mutta nytpä ongelmaa ei enää ollutkaan ja kaikki sujui kuin ei mitään, hooray! :)
Mutta sitten ilmenikin oikea ongelma, nimittäin tietämättä antamani apu sivulletulossa. Sitä lähdetään työstämään nyt uudestaan. Apuni on hassunlainen (omastamielestäni), otan pienen askeleen tai liikautan jalkaani aina ennen kun käsken Velhon sivulle, ja kätenikin on hassusti :D Jotenka aloitetaan perusasennon harjoittelu uudestaan, käsiavun kanssa, ei askeleita. Teippaan itseni jesarilla= jalat yhteen ja kädet tiukasti sivulle.

Furunkuloosi ongelmamme alkaa olla paranemaan päin, kuono näyttää paremmalta ja tassuja ei enää nuoleskella ja haavat näyttävät paremmilta (hyvä sanoa jo tässä vaiheessa ;).
Viikonloppukin meni varsin leppoisasti, perjantai vain löhöiltiin ja testailtiin uutuuttaan kiiltävää megaüberhienoa tietokonettamme, lauantaina mökkeiltiin megaüberihanalla mökillämme, käytiin mm. pitkällä metsälenkillä ja otettiin paljon kuvia jotka kikattelevat nyt megaüberhienolla koneellamme ja sunnuntaina laiskoteltiin ja manattiin sitä kuinka viikonloppu voi mennä niin megaübernopeasti.

Mekin aletaan toivoa jo pikaista lumiensulamista että päästään työstämään jälkiä ja päästäisiin hakuilemaan! Tosin nämä kelit on olleet varsin mukavia, ihania lenkkeily ja haahuilu ilmoja :)